



TUESDAY, 17 SEPTEMBER			
START	CLASS	GROUP	LENGTH
9:00am	Level 1 Hip Hop		25 mins
9:25am	Level 2 Hip Hop		30 mins
9:55am	Level 7 Hip Hop	Group 2	35 mins
10:30am	Level 4 Hip Hop	Group 1	30 mins
11:00am	MORNING TEA		15 mins
11:15am	Level 4 Hip Hop	Group 2	30 mins
11:45am	Level 5 Hip Hop	Group 1	35 mins
12:20pm	Level 5 Hip Hop	Group 2	35 mins
12:55pm	LUNCH		45 mins
1:40pm	Level 6 Hip Hop	Group 1	35 mins
2:15pm	Level 6 Hip Hop	Group 2	30 mins
2:45pm	Level 7 Hip Hop	Group 1	35 mins
3:20pm	Level 3 Hip Hop		30 mins
3:50pm	AFTERNOON TEA		15 mins
4:05pm	Level 8 Hip Hop	Group 1	35 mins
4:40pm	Level 8 Hip Hop	Group 2	35 mins
5:15pm	FINISH		





WEDNESDAY, 18 SEPTEMBER				
START	CLASS	GROUP	LENGTH	
9:00am	Grade 2 Jazz		45 mins	
9:45am	Grade 3 Jazz	Group 1	45 mins	
10:30am	Grade 3 Jazz	Group 2	45 mins	
11:15am	MORNING TEA		15 mins	
11:30am	Grade 5 Jazz	Group 1	45 mins	
12:15am	Grade 4 Jazz	Group 1	45 mins	
1:00pm	LUNCH		45 mins	
1:45pm	Grade 5 Jazz	Group 2	45 mins	
2:30pm	Grade 4 Jazz	Group 2	45 mins	
3:15pm	Stretch, Leap + Spin		40 mins	
3:55pm	AFTERNOON TEA		15 mins	
4:10pm	Grade 9 Ballet	Boys	70 mins	
5:20pm	FINISH			





THURSDAY, 19 SEPTEMBER				
START	CLASS	GROUP	LENGTH	
9:00am	Level 4 Contemporary	Group 1	55 mins	
9:55am	Level 4 Contemporary	Group 2	55 mins	
10:50am	MORNING TEA		15 mins	
11:05am	Level 5 Contemporary	Group 2	75 mins	
12:20pm	Level 4 Contemporary	Group 3	55 mins	
1:15pm	LUNCH		45 mins	
2:00pm	Level 5 Contemporary	Group 1	75 mins	
3:15pm	AFTERNOON TEA		15 mins	
3:30pm	Level 6 Contemporary		75 mins	
4:45pm	FINISH			





FRIDAY, 20 SEPTEMBER				
START	CLASS	GROUP	LENGTH	
9:00am	Grade 1 Jazz	Group 1	45 mins	
9:45am	Grade 1 Jazz	Group 2	45 mins	
10:30am	Grade 2 Ballet		40 minis	
11:10am	MORNING TEA		15 mins	
11:25am	Grade 4 Ballet	Group 1	45 mins	
12:10pm	Grade 4 Ballet	Group 2	45 mins	
12:55pm	LUNCH		45 mins	
1:40pm	Grade 5 Ballet		50 mins	
2:30pm	Grade 3 Ballet		45 mins	
3:15pm	AFTERNOON TEA		15 mins	
3:30pm	Grade 6 Ballet	Group 1	55 mins	
4:25pm	FINISH			

SATURDAY, 21 SEPTEMBER

NO EXAMS SCHEDULED

CLASSES WILL RUN AS PER OUR NORMAL TIMETABLE





SUNDAY, 22 SEPTEMBER				
START	CLASS	GROUP	LENGTH	
9:00am	Pre Grade 2 Tap		30 mins	
9:30am	Pre Grade 3 Tap		30 mins	
10:00am	Level 2 Tap		40 mins	
10:40am	MORNING TEA		15 mins	
10:55am	Pre Grade 1 Jazz		35 mins	
11:30am	Pre Grade 2 Jazz		35 mins	
12:05pm	LUNCH		45 mins	
12:50pm	Pre Grade 3 Jazz		40 mins	
1:30pm	Grade 6 Ballet	Group 2	55 mins	
2:25pm	AFTERNOON TEA		15 mins	
2:40pm	Grade 6 Ballet	Group 3	50 mins	
3:30pm	Intermediate Jazz	Group 1	65 mins	
4:35pm	Advanced 2 Jazz	Group 1	65 mins	
5:40pm	FINISH			





	MONDAY, 23 SEPTEMBER				
START	CLASS	GROUP	LENGTH		
9:00am	Pre Grade 1 Ballet		35 mins		
9:35am	Pre Grade 2 Ballet		40 mins		
10:15am	Pre Grade 3 Ballet	Group 1	40 mins		
10:55am	MORNING TEA		15 mins		
11:10am	Pre Grade 3 Ballet	Group 2	40 mins		
11:50am	Grade 1 Ballet	Group 1	40 mins		
12:30pm	Grade 1 Ballet	Group 2	40 mins		
1:10pm	LUNCH		45 mins		
1:55pm	Pre Grade 3 Hip Hop		30 mins		
2:25pm	Level 3 Contemporary		55 mins		
3:20pm	AFTERNOON TEA		15 mins		
3:35pm	Level 1 Tap		30 mins		
4:05pm	Pre Elementary Jazz	Group 2	45 mins		
4:50pm	FINISH				





TUESDAY, 24 SEPTEMBER				
START	CLASS	GROUP	LENGTH	
9:00am	Grade 7 Ballet	Group 1	60 mins	
10:00am	Grade 7 Ballet	Group 2	60 mins	
11:00am	MORNING TEA		15 mins	
11:15am	Grade 8 Ballet	Group 1	65 mins	
12:20pm	Grade 8 Ballet	Group 2	65 mins	
1:25pm	LUNCH		45 mins	
2:10pm	Grade 9 Ballet	Group 1	70 mins	
3:20pm	AFTERNOON TEA		15 mins	
3:35pm	Grade 9 Ballet	Group 2	75 mins	
4:50pm	FINISH			





WEDNESDAY, 25 SEPTEMBER				
START	CLASS	GROUP	LENGTH	
9:00am	Level 3 Tap		30 mins	
9:30am	Level 4 Tap		40 mins	
10:10am	Level 5 Tap		45 mins	
10:55am	Level 8 Tap	Group 1	40 mins	
11:35am	MORNING TEA		15 mins	
11:50am	Level 7 Tap		40 mins	
12:30pm	Level 6 Tap		40 mins	
1:10pm	LUNCH		45 mins	
1:55pm	Level 8 Tap	Group 2	50 mins	
2:45pm	Level 9 Tap		45 mins	
3:30pm	AFTERNOON TEA		15 mins	
3:45pm	Intermediate Jazz	Group 3	65 mins	
4:50pm	Intermediate Jazz	Group 2	65 mins	
5:55pm	FINISH			





THURSDAY, 26 SEPTEMBER					
START	CLASS GROUP L				
9:00am	Pre Elementary Jazz	Group 1	45 minis		
9:45am	Elementary Jazz	Group 1	60 mins		
10:45am	MORNING TEA		15 mins		
11:00am	Elementary Jazz	Group 2	60 mins		
12:00pm	Elementary Jazz	Group 3	60 mins		
1:00pm	LUNCH		45 mins		
1:45pm	Advanced 1 Jazz	Group 1	60 mins		
2:45pm	Advanced 1 Jazz	Group 2	55 mins		
3:40pm	AFTERNOON TEA		15 mins		
3:55pm	Advanced 2 Jazz	Group 2	65 mins		
5:00pm	FINISH				





FRIDAY, 27 SEPTEMBER				
START	CLASS	GROUP	LENGTH	DANCER
9:00am	Solo Diploma Tap	Dance 1	5 mins	Henry
9:05am	Solo Diploma Tap	Dance 1	5 mins	Kera
9:10am	Solo Diploma Contemporary	Dance 1	5 mins	Tyler
9:15am	Solo Diploma Ballet	Dance 1	5 mins	Sam
9:20am	Solo Diploma Ballet	Dance 1	5 mins	Savanah
9:25am	Solo Diploma Ballet	Dance 1	5 mins	Ruby
9:30am	Solo Diploma Hip Hop	Dance 1	5 mins	Addison
9:35am	Solo Diploma Hip Hop	Dance 1	5 mins	Amalea
9:40am	Solo Diploma Hip Hop	Dance 1	5 mins	Shelbie
9:45am	Solo Diploma Tap	Dance 2	5 mins	Henry
9:50am	Solo Diploma Tap	Dance 2	5 mins	Kera
9:55am	Solo Diploma Contemporary	Dance 2	5 mins	Tyler
10:00am	MORNING TEA		20 mins	
10:20am	Solo Diploma Ballet	Dance 2	5 mins	Sam
10:25am	Solo Diploma Ballet	Dance 2	5 mins	Savanah
10:30am	Solo Diploma Ballet	Dance 2	5 mins	Ruby
10:35am	Solo Diploma Hip Hop	Dance 2	5 mins	Addison
10:40am	Solo Diploma Hip Hop	Dance 2	5 mins	Amalea
10:45am	Solo Diploma Hip Hop	Dance 2	5 mins	Shelbie





	FRIDAY, 27 SEPTEMBER		UED	
START	CLASS	GROUP	LENGTH	DANCER
10:50am	Solo Diploma Tap	Improv	10 mins	Henry
11:00am	Solo Diploma Tap	Improv	10 mins	Kera
11:10am	Solo Diploma Contemporary	Improv	10 mins	Tyler
11:20am	Solo Diploma Ballet	Improv	10 mins	Sam
11:30am	Solo Diploma Ballet	Improv	10 mins	Savanah
11:40am	Solo Diploma Ballet	Improv	10 mins	Ruby
11:50am	Solo Diploma Hip Hop	Improv	10 mins	Addison
12:00pm	Solo Diploma Hip Hop	Improv	10 mins	Amalea
12:10pm	Solo Diploma Hip Hop	Improv	10 mins	Shelbie
12:20pm	LUNCH		45 mins	
1:05pm	Solo Diploma Jazz	Dance 1	5 mins	Shelbie
1:10pm	Solo Diploma Jazz	Dance 1	5 mins	Courtney
1:15pm	Solo Diploma Jazz	Dance 1	5 mins	Ruby
1:20pm	Solo Diploma Jazz	Dance 1	5 mins	Sam
1:25pm	Solo Diploma Jazz	Dance 1	5 mins	Savanah
1:30pm	Solo Diploma Jazz	Dance 2	5 mins	Shelbie
1:35pm	Solo Diploma Jazz	Dance 2	5 mins	Courtney
1:40pm	Solo Diploma Jazz	Dance 2	5 mins	Ruby
1:45pm	Solo Diploma Jazz	Dance 2	5 mins	Sam
1:50pm	Solo Diploma Jazz	Dance 2	5mins	Savanah





FRIDAY, 27 SEPTEMBER - CONTINUED				
START	CLASS	GROUP	LENGTH	DANCER
2:00pm	AFTERNOON TEA		15 mins	
2:15pm	Solo Diploma Jazz	Improv	10 mins	Shelbie
11:10am	Solo Diploma Jazz	Improv	10 mins	Courtney
11:20am	Solo Diploma Jazz	Improv	10 mins	Ruby
11:30am	Solo Diploma Jazz	Improv	10 mins	Sam
11:40am	Solo Diploma Jazz	Improv	10 mins	Savanah
3:05pm	FINISH			